Over deze gratis materialen:

Alle projecten en andere lesmaterialen die je hier vindt zijn gratis te downloaden. Voorheen konden ze worden gedownload op www.lesmateriaalvoorhoogbegaafden.com. Ze zijn ruim tien jaar geleden gemaakt toen ik begon met lesgeven in plusklassen. Sommige projecten of materialen zou ik nu niet meer zo maken en vind ik daardoor minder bruikbaar. Toch denk ik dat er kinderen zijn die er nog plezier aan kunnen beleven.

Sommige materialen zijn volledig en hebben bijvoorbeeld antwoordenbladen of evaluatiecriteria. Bij andere lessen zijn deze er niet. Als ze er niet bijzitten dan heb ik ze ook niet… heb jij een antwoordenblad of rubric of evaluatieschema gemaakt? Mail deze en ik zal hem onder naamsvermelding toevoegen aan het materiaal.

Hartelijke groetjes,

Minka Dumont