/Driedaagse training ‘How to Plusklas’
Door Floor de Jonge en Minka Dumont
Driedaagse training ‘How to Plusklas’
Door Floor de Jonge en Minka Dumont
2018-11-29T12:51:44+00:00

Doelgroep:  Leerkrachten, plusklas leerkrachten, IB’ers, HB specialisten, particulieren

Datum: 15 t/m 17 maart en 1 juni.

Locatie: Hotel Bergse Bossen, Driebergen-Zeist

Prijs: € 795,- (inclusief maaltijden en overnachtingen in een 1-persoons-kamer)

Early bird: € 695,- (Inschrijven voor 1 januari)

Inschrijven voor de driedaagse training

Driedaagse Training: How to Plusklas

Het contact met ontwikkelingsgelijken is het best te organiseren met behulp van een plusklas. Een vaste tijd in de week waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten, samen werken en van en met elkaar leren. Bij een gedegen beleid voor hoogbegaafden is de plusklas eigenlijk niet weg te denken. Deze driedaagse opleiding geeft je een solide basis voor het vormgeven van een uitdagend aanbod in je plusklas waardoor je de hoogbegaafde kinderen in je groep een programma biedt dat is afgestemd op hun behoeften. Bekijk het globale programma hieronder:

SPECIALE AANBIEDING (t.w.v. €250,-)

Schrijf je nu in voor de driedaagse en ontvang ALLE materialen die horen in het menu ‘Denkvaardigheden’ gratis bij de training.

Zo ben je na de training niet alleen theoretisch goed op de hoogte maar kun je direct in de praktijk aan de slag met de schat aan materialen die je bij de training ontvangt. (Deze aanbieding geldt alleen voor de driedaagse op 15 tot 17 maart / 1 juni.)

U ontvangt gratis: Denksleutels groep 1 t/m 8, BloomBoxen, Graphic Organizers, Werkboek Creatief Denken, Creative Problem Solving EN het geweldige spel DenkTank! (