Een studiedag, lezing, training, workshop of keynote boeken.

Overzicht kosten

Keynotes
Organiseer je een congres of schoolbestuur-brede studiedag en wil je een pakkende, inspirerende start van de dag voor je deelnemers? Ik verzorg graag de keynote en stel deze in overleg en geheel op maat samen. Zo wordt er gegarandeerd aan de wensen en de doelstellingen van de dag voldaan. De combinatie van heldere praktijkvoorbeelden, humor en een stevige theoretische basis maakt de lezing interessant en verschillende werkvormen zorgen voor interactie. Keynote thema’s zijn: ‘denkvaardigheden’, ‘toekomstgericht onderwijs’ en ‘hoogbegaafdheid’.

Kosten: in overleg

Training dagdeel – 2 ½ tot 3 uur
De meeste trainingen die op deze site beschreven staan vallen in deze categorie. In principe kan een dagdeel ‘ochtend’ en een dagdeel ‘middag’ worden geboekt. Een training in het ‘dagdeel ochtend’ vindt plaats van 09:00 tot 12:00 uur, de tijden voor ‘dagdeel middag’ zijn van 13:00 tot 16:00 uur. Uiteraard kan hiervan worden afgeweken en zijn er zelfs trainingen in (het begin van) de avond mogelijk. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Kosten: €550,- excl reiskosten (€ 0,34 p/km) 

Training gehele dag – 7 uur
Een gehele trainingsdag (in theorie van 09:00 tot 16:00 uur) biedt de mogelijkheid verschillende trainingen aan verschillende groepen te verzorgen. Zo kan een studiedag op maat worden samengesteld. Na een gemeenschappelijke opening met hierin de introductie op het thema van de dag, volgt er zowel een training voor collega’s uit de onderbouw als daarna een training voor collega’s uit de bovenbouw. Of na een gemeenschappelijke opening volgt er een drietal workshops en de deelnemers kiezen welke workshop(s) zij willen volgen. We gaan samen in overleg en komen tot een dagprogramma dat recht doet aan je wensen en doelen die je voor ogen hebt.

Kosten: €890,- excl reiskosten (€ 0,34 p/km) 

Over de reiskosten:
€ 0,34 p/km – start- en retourlocatie is Amsterdam

Overige kosten:
Er zijn geen overige kosten. Hand-outs en materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Reistijd wordt niet in rekening gebracht. De training is vrijgesteld van BTW.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of om een training te boeken.